Het Eten

Het Eten

Lan's Garden serveert zowel gerechten uit de traditionele Cantonese keuken als de populaire Chinees-Indische gerechten. De chef, die zijn afkomst kent uit de Chinese provincie Canton, bereidt traditionele Cantonese gerechten die gekenmerkt zijn door onder andere geurige sauzen en gepaneerd vlees in zoetzure saus. Gasten proeven de gerechten die de chef en gastvrouw van kinds af aan hebben gegeten en die ook in hun eigen gezin klaar worden gemaakt. Daarom vormen deze gerechten samen met de bekendste gerechten uit andere streken van China de specialiteiten van het huis.

De chef heeft invloeden gekend uit zowel de traditionele als de moderne Chinese keuken. Dit heeft geleid tot het creëren van dé specialiteit van het huis: Vijf Hemelse Smaken. Dit gerecht bestaat uit een melange van verschillende groente­ en vleessoorten aangevuld door een bijzondere saus: donker, zoetzuur en een vleugje pikant. Geserveerd op een hete plaat (ook wel Tiek Pang genaamd) verzorgt het naast een smaak explosie in de mond ook een sensatie voor het reukzintuig!

Hieronder vindt u het volledige menu, een maandelijks wisselend Maandmenu voor het afhalen, en een Speciaalmenu voor gasten in het restaurant. Volg ons ook via social media om updates te krijgen over de menu's en andere nieuwtjes!

Heeft u een allergie? Meer informatie kunt u vinden op deze allergielijst en laat het ons weten!

Wilt u reserveren of bestellen? Neem contact met ons op!

À la carte Menu

De volledige menukaart. Alle gerechten zijn zowel in het restaurant beschikbaar, als telefonisch te bestellen en af te halen.

Maandmenu

Het Maandmenu is een maandelijks veranderend menu, voor gasten die eten komen afhalen.